Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Preview: keuken met X-factor

In de leefkeuken gebeurt het allemaal: koken, tafelen, werken, bijpraten, gasten ontvangen, … Deze keuken van Marys is een parel. In de editie oktober-november krijg je de hele woning te zien. Wij trakteren je hier op extra ongepubliceerde beelden en tips.

Heb jij een grote honger naar interieurinspiratie? Neem een abonnement!

Tip: afwassen met zicht op de tuin.

Mijmerend naar buiten kijken terwijl je de afwas doet? Dat kan in deze keuken. De vensterbank is meteen een prima plek voor planten (water in de buurt, altijd voldoende licht). Het raam wordt zo een aantrekkelijke en functionele nis in de donkere keukenwand.

Tip: de keuken opgevat als meubel

Donkere fronten van DecoLegno, een blad en spatwand van Fiori di Bosco … deze keuken oogt meer als een mooi woonkamermeubel. Let op de vitrinekasten waarin de bewoners mooie dozen en verpakkingen uitstalden. De keuken is een ontwerp van Studio Diana van den Boomen en gemaakt door Verdel Interieurvisie.

Tip: comfy barstoelen

Wie kiest voor een zitgedeelte aan het kookeiland kan maar beter comfortabele hoge stoelen uitzoeken. Kun je er gemakkelijk op en af? Zijn ze niet te zwaar om te verschuiven? Zitten ze ook echt goed? In deze keuken kozen ze voor barstoelen van Gubi.

Foto Corine Hoge Bavel-Jansen – Project Studio Diana van den Boomen