Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Stijlvol Wonen in teken van de leefkeuken! Vanaf 6 oktober in de winkel

Drie redenen waarom je dit nummer niet mag missen:

1. Je gaat op visite in de penthouse van showbizz ster Gordon

Gordon woont dan wel in Dubai, hij heeft ook een prachtige pied-à-terre in Amsterdam. Je hebt er een schitterend uitzicht over de stad, terwijl je van een drankje nipt in de bar in de woonkamer. Wil jij ook wat glamour in je interieur met een eigen bar? Zet de eerste stappen met de tips in Stijlgids.

2. Heel veel keukeninspiratie

Dit nummer telt een lijvig dossier rond het thema leefkeuken. Dat betekent veel voorbeelden van keukens die werken. We tonen een geschikte keukens per levensstijl, want elke gezinssituatie is anders en heeft andere noden. Als kers op de taart kijken we binnen in drie privékeukens van topchefs. Zij verklappen ons hun tips.

3. Extra veel binnenkijkers uit eigen land

Deze editie telt extra binnenkijkers met focus op moois van eigen bodem. In de Nederlandse editie vind je interieurreportages over schitterende huizen in Nederland, het Belgische nummer telt Belgische parels.

Stijlvol Wonen is vernieuwd! Dit is de tweede editie met nieuwe look en rubrieken. Je krijgt vooral meer: extra advies, meer moodboards, meer stylingtips. Nooit meer een nummer missen? Word dan nu abonnee!