Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

3 redenen waarom je dit nummer niet mag missen!

1. Steel met je ogen van influencer Sofie Noyen

Dat ze veel gevoel voor esthetiek heeft, weet al wie haar volgt op Instagram. In dit nummer laten we je binnenkijken in het nagelnieuwe huis van de food- en interieurstylist. Ontdek hoe zij haar huis klaarmaakt voor de feestdagen.

2. Leuke cadeautips én hoe ze in te pakken

Van oma tot jong gezin, de redactie ging cadeaushoppen voor drie bewoners. Dat leverde een inspirerende wishlist op waarmee je decolovers van alle leeftijden kunt plezieren. Bovendien geven we je nog stijlvolle inpaktips mee.

3. Van keuken tot zithoek … leer alles over een lichtplan

Tijdens donkere winterdagen merk je dat licht en sfeer enorm belangrijk is. Hoe pak je dit aan? Met een degelijk lichtplan! Een professional geeft tips en ontdek de nieuwste armaturen per ruimte in ons dossier.

Nooit meer een nummer boordevol tips missen? Word dan nu abonnee!