Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Verbeter je interieur (zonder dat je geld uitgeeft)

Woongeluk zit in kleine dingen, het hoeft zelfs niets te kosten. Met deze eenvoudige tips geef je jouw interieur meer uitstraling.

Nog meer instant woongeluk? In de nieuwste editie krijg je 47 happy tips cadeau.

Ruim op

Opruimen klinkt misschien niet als een opbeurende activiteit, maar achteraf komt het geluk altijd. Een opgeruimd huis doet mirakels voor je hoofd én interieur. Je mooie stukken komen weer tot hun recht. Je ziet opnieuw de sterke elementen in je interieur. Kijk kritisch rond. Wat mag weg? Moet dat stuk hier wel staan? Haal de vakkenkast en het werkblad leeg, herschik en geniet van het resultaat.

Keer de boeken om

Lukt het je niet om je geliefde boeken op te ruimen? De boekruggen in verschillende kleuren ogen vaak onrustig. De bewoonster zette daarom de boeken niet rechtop met de rug naar de kamer, maar legde de boeken op hun zij. De schakering aan wit papier blendt beter in deze witbeige slaapkamer.

Knip wat groen uit de tuin (of het bos)

Het hoeft niet altijd een groot en duur boeket te zijn. Ga je tuin in en snij een paar takken af van je favoriete groen. Veel heb je niet nodig voor een mooi effect.

Maak je bed op

Maak er de gewoonte van je bed op te maken. Beschouw het als een cadeautje van jezelf ’s avonds. Niets is zo prettig om moe en voldaan in een mooi opgemaakt bed te kruipen.

Vul je schaal met vers fruit