Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Welke stylingadviezen ken jij nog niet?

Stijlvol Wonen editie maart 2023

Less is more

Het nieuwe nummer telt een rits interieurs die de kunst ‘minder is meer’ helemaal beheersen. Ontdek de kunstgrepen van topdesigner Osiris Hertman in zijn glamoureus Tiny House, de oogstrelende luxe in de nieuwe loft van opkomend talent Lotte Faassen en de slimme oplossingen in het Londense appartement van een creatief stel. Ook de andere interieurreportages in deze editie zullen je verrassen.

De eerste indruk maak je maar een keer

Drie stylisten praten over hun droomjob, hun inspiratiebronnen én hun stijlgeheimen. Zij doen alles voor die eerste onberispelijke indruk. Of het nu gaat om een feest, een vastgoed dat te koop staat of een persoonlijk interieur. Omdat wij weten dat je zelf ook een mooi gestylde tafel, keukeneiland of kast wilt, toont en vertelt onze stylist stylingtricks die altijd werken.

Herhaal een kleur subtiel

Een trendkleur toepassen in een tijdloos interieur? Het klinkt tegenstrijdig, maar het kan toch. In de rubriek Het stilleven toont stylist Stefanie De Neve heel precies hoe je dit kunt doen werken. Onder andere door een accentkleur subtiel te herhalen. Iets om te onthouden wanneer je een nieuwe bank kiest met behulp van ons dossier zitmeubelen en deze daarna wilt afstylen met kussens.

De beste tips staan in het magazine. Het nieuwe nummer is te koop vanaf 16 februari!