Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Hoe wordt jouw tuin the place to be?

1 Selecteer jouw outdoor essentials

Je wilt veel doen in je tuin: zonnen, tafelen, loungen, borrelen en koken. Voor elke activiteit selecteerde de redactie nieuwe outdoormeubelen die volgens ons onmisbaar zijn.

2 Geef je terras een hotel-chique vibe

Die überchique rooftopbar, de wellnesstuin van die luxe spa of dat hippe boetiekhotels? Ook jij kunt die hotel-chique sfeer naar je terras vertalen. De redactie verzamelde inspirerende realisaties en tips.

3 Haal meer uit je tuin

“Sinds we onze tuin herinichtten met een zwemvijver, benutten we ook echt elke hoekje buiten. Met de zon mee, genieten we nu van elke plek”, vertelt Sarah Van Hove in de april-mei editie. Zij en twee andere levensgenieters leggen uit hoe zij aan hun tuin een extra dimensie gaven.

Laat het buitenseizoen beginnen met deze nieuwe editie! Het nummer is te koop vanaf 30 maart.