Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Durf kleur bekennen met Stijlvol Wonen

1 Lees de interviews met vijf kleurexperts in het trendrapport

Mensen uit het vak, met een neus kleur voor kleur, daar kun je veel van leren. We vroegen aan vijf kleurexperts wat volgens hun dé kleurcombinaties van het moment zijn en hoe je ze thuis kunt combineren. Lees en leer!

2 Binnenkijken bij Erwin en Loes, pioniers in luxe verf

Ons grote interview en de coverstory draait rond het stel Erwin en Loes. Erwin richtte destijds het verfmerk Pure & Original op. Met de natuurlijke verven en prachtige kleuren veroverde het merk de Nederlandse markt. Jij mag als lezers binnenkijken in hun hun woning en maakt kennis met hun visie op kleur.

3 Extra veel moodboards ontdekken

Verf, stof, behang en raambekleding … in een interieur komt veel samen en alles moet mooi afgestemd zijn. In deze nieuwe editie nemen we al je twijfels weg en tonen we interessante combinaties. Ga aan de slag met de tips, voorbeelden en stofstalen die je terugvindt in de vele moodboards in dit nummer.

Het juninummer ligt van 11 mei tot 21 juni in de winkels, maar je kunt het dan ook online kopen. Woon je in Nederland dan doe je dat hier. Woonachtig in België? Dan bestel je via deze link.