4 interieurtips van fashionista’s

De mode- en interieurwereld zijn erg gelijkend: creatief en constant in beweging. Hoe wonen modeprofessionals en hoe zetten ze hun expertise om in een stijlvol interieur? Vier fashionista's delen hun ultieme tip.

1. Liza Chloë

Fotografe en content creator Liza Chloë is een voorstander van het principe ‘kill your darlings’. “Wanneer je aan het stylen bent, durf dan weg te laten. Lege delen maken het plaatje een stuk krachtiger.”

2. Mart Visser

Couturier en kunstenaar Mart Visser houdt van een intuïtieve aanpak, zowel voor mode als kunst en interieur. “Laat je leiden door de locatie en het karakter van het pand zelf. Mijn penthouse is urban chic met antiek, kunst en vintage. Mijn huis in Zuid-Frankrijk is doorleefd van sfeer met veel brocante en antiek. Mijn weekendhuis op de Veluwe heeft meer een country look-and-feel.”

3. Britt Vinck

Britt Vinck heeft haar eigen modezaak Lune Lautre en biedt een simpele, maar stijlvole opbergoplossing. “Manden! Goedkoper dan lades én een sfeervolle manier om op te bergen.”

4. Ingo Wilts

Ingo Wilts werkt als Chief Brand Officer bij Hugo Boss, geen kleine vis dus. Hij zweert bij een kleurrijk boeket bloemen in huis. “Ik heb altijd verse bloemen in huis, ze geven het gevoel dat je leeft. Een grote cactus is gemakkelijk te onderhouden en brengt je direct in een soort vakantiestemming.”

Benieuwd hoe zij wonen? Editie 4 van Stijlvol Wonen is nu te koop in de winkel en online (alleen Nederland).

Klik hier voor nog meer inspirerende artikels.

Tekst Jasper De Spiegeleer | Fotografie Denise Zwijnen