Zondag 24 november: inspiratie & advies op maat

Op zondag 24 november 2019 opent vakbeurs ETC Design Center Europe de deuren voor het grote publiek. Tijdens de Consumenteninspiratiedag kun je een enorme dosis interieurinspiratie verwachten. Deze editie kun je er ook terecht voor 30 minuten kosteloos interieuradvies van een professional. Koop dus nu je tickets en schrijf je snel in voor een adviessessie. Fijn voor Stijlvol Wonen-lezers: die krijgen korting op de entreeprijs met de actiecode SW2411

Advies op maat

Ga je verhuizen, verbouwen of weet je simpelweg niet hoe je de gewenste sfeer in huis moet creëren? Speciaal voor deze Consumentininspiratiedag heeft ETC Design Center Europe een aantal enthousiaste interieurprofessionals geselecteerd uit haar netwerk die je graag verder helpen bij jouw vraagstuk. Je kunt je aanmelden voor een advies van 30 minuten door je in te schrijven bij de desbetreffende interieurprofessional op de website van ETC Design Center Europe. Om deel te kunnen nemen moet je wel in het bezit zijn van een geldig entreebewijs, dus vergeet geen ticket te kopen. De interieurprofessionals die aanwezig zijn: Diane Bekkers, Sandra Struijker Boudier, Daniëlle van Luin, Marja Bliek (foto) en Natasja Buijs.

Nog een extra tip van onze redactie: bereid je goed voor op het gesprek zodat je gericht vragen kunt stellen. Neem bijvoorbeeld al eens een kijkje in SWipe naar de woonstijlen en materialen die je het meest aanspreken en maak alvast online je SWipe-moodboards voor de ruimte die je met de interieurdesigner gaat bespreken.

Programma

Bij ETC Design Center Europe vind je tal van Nederlandse en Internationale interieurmerken in de meubel-, vloeren-, verlichtings-, stoffen- en decoratiewereld. Met namen zoals Arte, House In Style, Keijser&Co, Quasar, Romo en Zonnelux is er voor ieder wat wils. Zij tonen je hun nieuwste collecties, nog voor ze in de winkels liggen. Uiteraard staan de exposanten je ook graag te woord om hun vakkennis met je te delen.

Praktisch

Korting voor Stijlvol Wonen-lezers! Met de actiecode SW2411 krijg je € 2,5 korting op de gewone entreeprijs! Ga dus snel naar etcdesigncenter.com en vul de code in voor een entreeticket met korting.

ETC Design Center Europe – Randweg 20 – 4104 AC Culemborg

Openingstijden beurs: 10:00 tot 17:00 uur

Parkeren:

  • Op het terrein van ETC Design Center Europe
  • Bij grote drukte: extern parkeerterrein op de P+R van station Culemborg aan de Parallelweg West. Daar wordt een shuttle service ingezet zodat u geen grote afstand hoeft te lopen. De shuttle service rijdt vanaf het laaggelegen gedeelte van het parkeerterrein.