De vt wonen&design beurs gaat digitaal

De mooiste merken, de leerrijkste workshops en advies van woonexperts … Dit najaar gaat de vt wonen&design beurs digitaal door, maar mét dezelfde gekende ingrediënten. Heel de maand oktober ontdek je er het beste van wat de woonwereld te bieden heeft. Ook Stijlvol Wonen verrast met online belevenissen.

De beurs afgelasten wegens welbekende redenen is eigenlijk nooit een optie geweest. De honger naar inspiratie en informatie van woonliefhebbers is namelijk niet te stillen, zeker nu niet. Dus maakten we een heus digitaal platform voor de vt wonen&design beurs. Van 1 tot 31 oktober kun je genieten van een bomvol, online programma met wooninspiratie in overvloed.

De online editie van de vt wonen&design beurs helpt je op weg naar een frisse make-over voor je woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer, kinderkamer en terras en tuin. Of voor elk ander plekje in huis dat aan iets nieuws toe is. Tijdens de online beurs vind je de mooiste merken en laatste trends op één plek verzameld. Je doet er inspiratie op via webinars en online workshops.

Advies van stylisten & experts

Geraak je er zelf niet uit? Tijdens het digitale event zitten tal van experts en woonmerken klaar met het antwoord op jouw vraag. Wil je graag een één-op-één gesprek? Reserveer dertig minuten met een professionele stylist, architect of lichtexpert voor een speciaal beurstarief van € 19,50 (in plaats van € 75).

Slimme tip voor bezoekers: leg voor je adviesgesprek alvast foto’s, tekeningen èn afmetingen klaar van de ruimte in je huis waar jij mee aan de slag wilt. Zo kun je nog gerichter advies krijgen.

Nieuwigheden van meubelmerken

Samen met meer dan tweehonderd deelnemers brengt de online vt wonen&design beurs het nieuwste dat de woonwereld te bieden heeft. Zoals de nieuwe collectie zonwering van Jasno bestaande uit shutters en jaloezieën uit Paulownia hout en vouwgordijnen van geweven papier. Quooker geeft een nieuwe twist aan een gekend product. De Quooker Flex, de kokendwaterkraan met flexibele uittrekslang, is er nu ook in het zwart, heel makkelijk combineerbaar met andere donkere kleuren en uiteenlopende materialen. Breng ook een bezoekje aan topontwerper Osiris Hertman met Fractions, zijn nieuwe lijn van unieke aluminium shutters.

Goed om weten: deelnemers voorzien speciaal voor deze vt wonen&design beurs fikse afprijzingen. Wil je gebruik maken van de beursaanbiedingen? Voor een klein prijsje (€ 2,49) krijg je toegang tot heel veel woonvoordeel. Hier lees je hoe je jouw toegang claimt.

Ook Stijlvol Wonen is er weer

Geen huis om live te bezoeken dit jaar, maar we laten je wel binnenkijken in inspirerende droomhuizen. De ontwerpers geven je een rondleiding via video en kunnen zo hun persoonlijke verhaal achter het ontwerp delen. Inspiratie en informatie in één klap. Verder ontdek je ook bij ons trends en krijg je nog meer achtergrondinfo, online uiteraard. Dus volg zeker ons programma hier, Facebook of Instagram om niks te missen!

Praktisch

Het online woonevenement vindt plaats van 1 t/m 31 oktober. Kies welke happenings jij wilt volgen en koop snel en simpel je ticket online. Je krijgt vervolgens per mail de link(s) die je toegang geeft tot de activiteiten. Of het nu een webinar, online workshop of adviesgesprek is. Natuurijk valt er ook heel wat gratis te beleven en te ontdekken. Alles vind je op vtwonenendesignbeurs.nl.

Tekst Jasper De Spiegeleer en Leen Verstraelen