Renovatieplannen? Bezoek de virtuele Renovatiedag

Is je woning toe aan een verbouwing en zoek je nog inspiratie of een architect om dat project tot een goed einde te brengen? Van vrijdag 10 april tot en met zondag 26 april 2020 is het Renovatiedag: 'blijf-in-uw-kot'-editie! Dan krijg je de kans om virtuele inspiratie op te doen bij renovatieprojecten in alle maten, vormen en stijlen.  

Architect: Jason Slabbynck

Voor elk wat wils

Droom je van een ingenieuze en stijlvolle architecturale oplossing, maar weet je niet of het te realiseren valt? De deelnemers aan de Vlaamse renovatiedag hebben voor elke situatie een aanpak; neem eens een kijkje in een oud schoolgebouw omgebouwd tot een moderne gezinswoning, een boerderij die werd opgeknapt met alle aandacht voor energiezuinigheid, een kangoeroewoning of een stadswoning met een serre op het dak!

Digitaal advies

Aan de hand van inspirerende podcasts, verhelderende foto’s en video’s leer je de projecten online kennen. Vraag je je af of zo’n verbouwing wel de moeite waard is? De architecten van de projecten staan ook digitaal voor je klaar om al je renovatievragen te beantwoorden.

Architect: Arnout van Soom

Praktisch

Ik ga bouwen en zoekeenarchitect.be organiseren de Vlaamse Renovatiedag  ‘blijf-in-uw-kot’-editie online op renovatiedag.be. Je kunt er gratis terecht van 10 april tot 26 april voor originele renovatie-inspiratie.

Architect uitgelichte afbeelding: Lucas Freire