Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Aanbieding voor België

Bespaar met een abonnement op Stijlvol Wonen!

Ook helemaal gek op een strakke, moderne woonstijl? Dan is dit iets voor jou! Stijlvol Wonen is puur, persoonlijk en chic. Geniet nu 1 jaar of 2 jaar van stijlvolle inspiratie. Kies hieronder je abonnement en bespaar tot 30%.

Waarom Stijlvol Wonen?
Stijlvol Wonen is voor iedereen die houdt van een pure, warme en tijdloze woonstijl. Stijlvol Wonen staat vol met de laatste woontrends en unieke interieurreportages met inspiratie voor alle vertrekken in huis. De styling zit boordevol ideeën om je eigen interieur een chique boost te geven die niet kil of zakelijk aandoet. Stijlvol Wonen speelt daarmee in op de warm-hedendaagse woonstijl. Ook staat Stijlvol Wonen vol met verslagen van citytrips en tips voor leuke logeeradressen in binnen- en buitenland, shopping-adressen en reportages over meubel- en woonbeurzen.

Voordelen voor Stijlvol Wonen abonnees
Met een Stijlvol Wonen abonnement geniet je elke keer weer van pure wooninspiratie. Je ontvangt Stijlvol Wonen veilig en gratis in je brievenbus, nog voordat het in de winkel ligt, en bent daarmee voordeliger uit dan wanneer je het los koopt in de winkel.

Geef Stijlvol Wonen cadeau
Ken je iemand die (ook) fan is van een chique woonstijl? Geef dan een abonnement op Stijlvol Wonen cadeau! Vul in het invulformulier eerst de gegevens van de ontvanger in en duid daarna ‘een afwijkend betaaladres invullen’ aan. Alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch.

Vragen over je abonnement?
Onze klantendienst helpt je graag verder elke werkdag van 8u tot 16u30 via het nummer 02/556.41.50 of via mail naar dpgmedia@partnerpress.be.

Deze aanbieding is geldig in België. Je ontvangt de eerstvolgende editie van Stijlvol Wonen in je brievenbus. Het abonnement stopt automatisch. Lees hier het privacybeleid van DPG Media B.V.