Welkom in ons SWipe-huis

Ook dit jaar zet Stijlvol Wonen weer een inspiratiehuis neer. Alles staat deze editie in het teken van SWipe, onze fonkelnieuwe online tool waarmee je moodboards kunt maken.

Meer dan een magazine

Vanaf dit jaar zijn we meer dan een woonblad! Met de lancering van SWipe hebben we nu ook een heel handige tool waarmee je in een handbeweging stijlvolle moodboards maakt voor jouw interieur. Je stelt zoekfilters in zoals woonstijl, materialen, kleur en krijgt toegang tot mooie foto’s. Wat ook écht handig is: je krijgt meteen informatie over de professionals en interieurontwerpers die achter de foto’s zitten. Je kunt hen rechtstreeks al jouw vragen stellen.

5 stijlen in 1 huis

In dit inspiratiehuis kun je alvast proeven van vijf van de acht verschillende woonstijlen die je in onze SWipe vindt. Zo stap je letterlijk in onze zoekfilters. We tonen je net als vorig jaar de voornaamste woonfuncties, maar dan in uiteenlopende sferen. Van glamour in de slaapkamer tot kosmopolitisch in de keuken. Hierdoor laten we zien dat Stijlvol Wonen best wel veelzijdig is, ook al is de basis altijd tijdloos.

Tips voor thuis

Op een beperkte oppervlakte tonen we de voornaamste woonfuncties. Aan ideeën geen gebrek: gordijnen of shutters als slimme afscheiding, onderhoudsvriendelijke gietvloeren die toch enorm warm ogen, stalen ramen die een keer níet in het zwart zijn uitgevoerd … In elke ruimte proberen we je te verrassen en te inspireren. Als je op het goede moment komt, kun je ook proeven van de chocolade van Kees Raat, iemand van de redactie of de stylisten spreken of keukenadvies krijgen van een professional. Ons volledige programma vind je hier.

Zelf moodboards maken

Heb je bij het zien van al dat moois inspiratie opgedaan? Zet dan de eerste stap om zelf aan de slag te gaan, en maak alvast je eerste moodboard in ons beurshuis. In en rond het huis vind je iPads waar je een account kunt maken (inschrijven is gratis en eenmalig). In onze SWipe vind je per ruimte en per woonstijl alvast de nodige foto’s om je op weg te helpen. Wil je nog verder filteren? Dan duid je ook aan welk kleurenpalet je mooi vindt, welke materialen, zelfs welke professionals je in je selectie graag ziet opduiken.

Tekst: Jackie Oomen